Ми використовуємо найновіший метод заморозки–технологію Individual Quick Freezing

IQF-зморозка це найпопулярніший засіб заморозки, який зберігає всі корисні властивості продуктів харчування

  1. Початковий продукт миттєво заморожується, що дозволяє зберігати органоліптичні та фізико-хімічні властивості продукту: овочі, фрукти, ягоди повністю зберігають свій свіжий аромат і насичений смак після дефрострації
  2. При IQF у замороженому продукті зберігається понад 95% вітамінів та мікроелементів. Споживач завжди зможе ласувати корисними овочами та фруктами
  3. Продукт захищено від злипання – частка зім’ятого та нетоварного виду продукту мінімальна
  4. Термін зберігання зморожених продуктів по технології IQF – 24 місяці