Опис

Зовнішній вигляд

Плоди достатньо розвинуті, здорові, свіжі, цілі, стиглі, без механічних ушкоджень, уражень хворобами та пошкоджень шкідниками, надмірної зовнішньої вологи.  Продукт розсипчастий, без злипання ягід. Ягоди смородини однорідні за ступенем стиглості та формою.

Колір ягід від темно-фіолетового до чорного, смак та запах кисло-солодкий або солодкий, властивий ягодам смородини в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої смородини, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 1,0 г;

Вуглеводи – 7,3 г;

Із них цукри – 7,3 г;

Клітковина – 4,8 г;

Енергетична цінність – 44 кКал (184,1 кДж).

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.