Опис

Зовнішній вигляд

Ягоди ожини цілі, здорові, достатньо розвинені, без механічних пошкоджень, однорідні за степенем стиглості. Продукт розсипчастий, без злипання ягід, ягоди не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід від темно-фіолетового до чорного, смак та запах кисло-солодкий або солодкий, властивий ягодам ожини в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої ожини, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 1,5 г;

Вуглеводи – 4,4 г;

Із них цукри – 4,4 г;

Клітковина – 2,9 г;

Енергетична цінність – 34 кКал (142,3 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.