Опис

Зовнішній вигляд

Ягоди обліпихи цілі, здорові, достатньо розвинені, без механічних пошкоджень, однорідні за степенем стиглості. Продукт розсипчастий, без злипання ягід, ягоди не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід від жовтого до оранжевого, смак та запах кисло-солодкий, властивий ягодам обліпихи в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої обліпихи, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 1,2 г;

Вуглеводи – 5,7 г;

Із них цукри – 5,7 г;

Клітковина – 2,0 г;

Енергетична цінність – 82 кКал (343,1 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.