Опис

Зовнішній вигляд

Ягоди малини цілі або подрібнені (гріс), достатньо розвинуті, здорові, свіжі, без механічних пошкоджень. Продукт розсипчастий, допускається злипання ягід, які під натиском легко розсипаються. Ягоди малини однорідні за ступенем стиглості.

Колір ягід від червоного до темно-червоного, смак та запах кисло-солодкий або солодкий, властивий ягодам малини в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої малини, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,8 г;

Вуглеводи – 8,3 г;

Із них цукри – 8,3 г;

Клітковина – 3,7 г;

Енергетична цінність – 46 кКал (192,5 кКал)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.