Опис

Зовнішній вигляд Суцвіття капусти цвітної з плодоніжкою довжиною не більше 5 см, рівномірно нарізані, без пророслого листя, суцвіття не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками та хворобами. Суцвіття бланшовані, калібровані (можливі калібри 10-20 мм, 20-40 мм, 40-60 мм відхилення за розміром до 10%). Колір капусти від білого до світло-кремового, допускається наявність суцвіть з відхиленням за кольором до 10%.. Смак та запах притаманний цвітній капусті після термічної обробки, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, але не тверда, притаманна бланшованим овочам.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 2,5 г;

Вуглеводи – 4,2 г;

Із них цукри – 3,8 г;

Клітковина – 2,1 г;

Енергетична цінність – 30 кКал (125,5 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF