Опис

Зовнішній вигляд

Качанчики капусти брюссельської цілі розміром до
50 мм, качанчики не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками та хворобами.

Колір капусти від світло-зеленого до зеленого,
допускається наявність качанчиків з відхиленням за кольором до 10%.. Смак та
запах притаманний брюссельській капусті після термічної обробки, без сторонніх
присмаків та запахів. Консистенція в розмороженому стані-
досить щільна, але не тверда, притаманна бланшованим овочам.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 4,8 г;

Вуглеводи – 3,1 г;

Із них цукри – 2,7 г;

Клітковина – 4,2 г;

Енергетична цінність – 35 кКал (146,4 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.