Опис

Зовнішній вигляд

Суцвіття капусти брокколі з плодоніжкою довжиною
не більше 5 см, рівномірно нарізані, без пророслого листя, суцвіття не
пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками та хворобами. Суцвіття бланшовані,
калібровані (можливі калібри 10-20 мм, 20-40 мм, 40-60 мм відхилення за розміром
до 10%) та глазуровані.

Колір капусти зелений з фіолетовим відтінком,
допускається наявність суцвіть з білими або вітло-салатовими плямами у місцях
прилягання суцвіть. Смак та запах притаманний капусті брокколі після термічної
обробки, без сторонніх присмаків та запахів.
Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, але не тверда, притаманна
бланшованим овочам.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,4 г;

Вуглеводи – 6,6 г;

Із них цукри – 1,7 г;

Клітковина – 2,6 г;

Енергетична цінність – 34 кКал (142,3 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.