Опис

кабачок кубик смілянська хлодня

Зовнішній вигляд

Кабачки зі шкіркою або без неї нарізані колами діаметром до 60 мм допускаються нерівні краї. Дозволяється наявність кілець, що змерзлися не більше 10 %. Продукт чистий, здоровий, не пошкоджений сільськогосподарськими шкідниками та хворобами.

Колір плодів білий, кремовий, жовтий, світло-зелений, смак та запах властивий кабачкам після термічної обробки в стадії
споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються.
Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжих
кабачків, допускається легке пом’якшення продукту

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,6 г;

Вуглеводи – 4,6 г;

Із них цукри – 4,6 г;

Клітковина – 1,0 г;

Енергетична цінність – 24 кКал (100,4 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF


Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.