Опис

Зовнішній вигляд

Ягоди журавлини цілі, здорові, достатньо розвинені, без механічних пошкоджень, однорідні за степенем стиглості. Продукт розсипчастий, без злипання ягід, ягоди не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід від червоного до темно-червоного, смак та запах кисло-солодкий, властивий ягодам журавлини в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої журавлини, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,5 г;

Вуглеводи – 3,7 г;

Із них цукри – 3,7 г;

Клітковина – 3,3 г;

Енергетична цінність – 28 кКал (117,2 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності

24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.