Опис

Зовнішній вигляд

Гарбузи очищенні від шкірки та нарізані кубиками розміром 10*10 мм або 20*20 мм, кубики мають неоднакову геометричну форму, допускаються нерівні краї. Дозволяється наявність кубиків, що змерзлися не більше 10 %. Продукт чистий, здоровий, не пошкоджений сільськогосподарськими шкідниками та хворобами.

Колір плодів від жовтого до оранжевого, смак та запах властивий гарбузам після термічної обробки в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжих гарбузів, допускається легке пом’якшення продукту

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту: 

Білки – 1,0 г;

Вуглеводи – 4,4 г;

Із них цукри – 4,2 г;

Клітковина – 2,0 г;

Енергетична цінність – 22 кКал (92,1 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.