Опис

Зовнішній вигляд

Плоди цілі з кісточками. Однорідні за ступенем зрілості, не пошкоджені шкідниками та хворобами. Розмір плодів не менше 15 мм в діаметрі.

Колір від червоного до темно-червоного. Допускається відхилення за кольором до 20 %. Смак та запах кисло-солодкий або солодкий, властивий плодам вишні в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої вишні, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,8 г;

Вуглеводи – 10,6 г;

Із них цукри – 10,5 г;

Клітковина – 1,8 г;

Енергетична цінність – 52 кКал (217,6 кДж).

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.