Опис

Зовнішній вигляд

ягоди бузини зрілі, чисті, без чашолистиків, не злиплі, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками та хворобами, без ознак гнилі та плісняви. Продукт розсипчастий, без злипання ягід, ягоди не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід від темно-фіолетового до чорного, смак та запах властивий ягодам бузини в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої бузини, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,7 г;

Вуглеводи – 11,4 г;

Клітковина – 7 г;

Енергетична цінність – 73 кКал (305,4 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.