Опис

Брусниця

Зовнішній вигляд

Ягоди брусниці цілі, здорові, достатньо розвинені, без механічних пошкоджень, однорідні за степенем стиглості. Продукт розсипчастий, без злипання ягід, ягоди не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід червоний різних відтінків, смак та запах кисло-солодкий, властивий ягодам брусниці в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжої брусниці, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,7 г;

Вуглеводи – 8,2 г;

Із них цукри – 8,1 г;

Клітковина – 2,5 г;

Енергетична цінність – 46 кКал (192,5 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%