Опис

Баклажан

Зовнішній вигляд

Баклажани зі шкіркою нарізані кубиками розміром 10*10 мм або 20*20 мм, кубики мають неоднакову геометричну форму допускаються нерівні краї. Дозволяється наявність кубиків та кілець, що змерзлися не більше 10 %. Продукт чистий, здоровий, не пошкоджений сільськогосподарськими шкідниками та хворобами.

Колір плодів шкірка – від світло до темно-фіолетового; м’якоть – від кремового до світло – сірого кольору, смак та запах властивий баклажанам після термічної обробки в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжих баклажанів, допускається легке пом’якшення продукту

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 1,2 г;

Вуглеводи – 4,5 г;

Із них цукри – 3,6 г;

Клітковина – 2,5 г;

Енергетична цінність – 24 кКал (100,4 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.