Опис

Зовнішній вигляд

Плоди  цілі, здорові, достатньо розвинені, без механічних пошкоджень, однорідні за степенем стиглості. Продукт розсипчастий, без злипання плодів, плоди аґрусу не пошкоджені хворобами та шкідниками.

Колір ягід білий, зелений, жовтий, рожевий або червоний, смак та запах кисло-солодкий, властивий агрусу в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжого агрусу, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,7 г;

Вуглеводи – 9,1 г;

Із них цукри – 9,1 г;

Клітковина – 3,4 г;

Енергетична цінність – 45 кКал (188,3 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності: 24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.