Опис

Зовнішній вигляд

Плоди абрикосу зі шкірочкою цілі або половинки, одного помологічного сорту, стиглі, чисті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Дозволяється наявність половинок плодів, що змерзлися не більше 10 %.

Колір плодів від жовтого до оранжевого, смак та запах кисло-солодкий або солодкий, властивий плодам абрикосу в стадії споживчої зрілості. Сторонні присмаки, запахи та домішки не допускаються. Консистенція в розмороженому стані- досить щільна, близька до консистенції свіжих абрикос, допускається легке пом’якшення продукту.

Поживна та енергетична цінність на 100 г  продукту:

Білки – 0,9 г;

Вуглеводи – 9,0 г;

Із них цукри – 8,3 г;

Клітковина – 2,1 г;

Енергетична цінність – 44 кКал (184,1 кДж)

Спосіб виготовлення: IQF

Умови зберігання та строк придатності

24 місяці за температури не вище мінус 18 0С та відносної вологості повітря не більше ніж 95%.